Welkom bij MeesVogels.

Op deze site laat ik een combinatie van mijn hobby's zien: vogelfotografie, en afbeeldingen bewerken en verbeteren van de foto's op de computer. Vogelfoto's worden zo min mogelijk bewerkt, alleen belichting en contrast worden mogelijk iets verbeterd en de foto´s worden uiteraard uitgesneden om het onderwerp groter in beeld te krijgen.

Foto´s.

Foto's zijn ingedeeld per vogelsoort:  'huis-, tuin- en bosvogels', roofvogels, steltlopers en zwemvogels. Sinds ik de Sigma 150-500 met teleconverter (2x) op mijn Canon D7 camera gebruik, zijn vogels toch wel mijn favoriete onderwerp geworden en ben ik gestopt met publiceren van landschap foto´s en foto´s van natuurgebieden.

 
              

         Bij de foto's op de overzichtpagina's van de vogels heb ik de 'zeldzaamheid' aangegeven volgens de website waarneming.nl middels onderstaande afbeeldingen:
 
           

           

Ik ben benieuwd hoe u over mijn homepage denkt. Ontdekt u fouten of heeft u een mening over het uiterlijk van deze homepage en/of de foto's, laat mij dat dan s.v.p. weten door een  e-mail te sturen. Uw mening wordt op prijs gesteld!

Informatie over mij en mijn uitrusting staat op de pagina informatie. Op de pagina 'nieuws' staan de laatste aanpassingen/vernieuwingen van mijn homepage vermeld. 

Gebruik de buttons boven de tekst om te navigeren naar de diverse pagina's met foto's of informatie.
Laatste update: zaterdag 11 november 2017 16:18 uur. Nu al 183 verschillende vogels.

Veel plezier bij het bekijken van de foto's,
Ed Meesters.